Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Insane Robots

*
Η εταιρία ανάπτυξης Playniac στοχεύει να έρθει κόντρα σε τίτλους όπως το Hearthstone, με το φιλικό προς το πορτοφόλι CCG τίτλο της Insane Robots. Το παιχνίδι προορίζεται για PC, Mac, PlayStation 4 και Xbox One και θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου. Το gameplay του είναι αρκετά απλό και υπάρχουν 46 κάρτες ρομπότ, 100 αναβαθμίσεις και 22 tokens για να τραβήξετε. Εκτός από τις μάχες multiplayer, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μια καμπάνια διάρκειας 15 ωρών, όπου θα βάζει τους παίκτες να ηγηθούν μια επανάσταση ρομπότ, μέσα από πέντε αρένες επιβίωσης, που σχηματίζονται τυχαία. Το Insane Robots θα κοστίζει €15,99, ενώ η Deluxe Pack έκδοση που θα περιλαμβάνει και το Season Pass, θα κοστίζει €23,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*